انواع ایزوگام چیست ؟ معرفی انواع ایزوگام یا همان عایق رطوبتی

انواع ایزوگام چیست ؟ معرفی انواع ایزوگام یا همان عایق رطوبتی

در این مقاله می خواهیم بررسی کنیم انواع ایزوگام چیست و عایق های رطوبتی چند نوع است، ایزوگام ها یکی از بهترین عایق ها برای رطوبت به شمار می روند که در طی سال های اخیر کاربرد بسیار زیادی پیدا کرده اند. ایزوگام ها با وجودشان باعث می شوند که ما از بابت نفوذ رطوبت به ساختمان یا جاهای دیگر نگران نباشیم و خیالمان از همه جهات راحت باشد.به عنوان یکی از مقرون به صرفه ترین عایق ها می توان به قیمت ایزوگام دلیجان اشاره کرد، اما این ایزوگام ها خودشان انواع مختلف دارند که در این مقاله می خواهیم آن ها را مورد بررسی قرار بدهیم و ببینیم که ایزوگام ها با یکدیگر از چه جهاتی متفاوت هستند و اصلا چند نوع ایزوگام وجود دارد؟ یادمان هم باشد که ما حتما باید تفاوت بین ایزوگام ها را در هنگام خرید ایزوگام بدانیم، به این دلیل که هر ایزوگامی در جای خاصی استفاده می شود و کاربرد های مخصوص به خودش را دارد. همراه ما باشید.

انواع ایزوگام چیست؟

انواع ایزوگام چیست ؟ ایزوگام ها به سه شکل مختلف دسته بندی می شوند. ایزوگام از نظر مواد اولیه، ایزوگام از نظر تعداد لایه و ایزوگام بر اساس روکش که هر کدام از این موارد در جای خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. اینکه ما انواع ایزوگام را بشناسیم و بدانیم انواع ایزوگام چیست به ما در انتخاب بهتر ایزوگام کمک می کند و باعث می شود که مناسب ترین و بهترین عایق رطوبتی را برای سطوح مختلف خریداری کنیم.
این موضوع را هم باید در نظر داشته باشیم که هرکدام از این سه شکل انواع ایزوگام، کاربرد های مخصوص به خود را دارند که اتفاقا در اینجا می خواهیم درباره تمامی ویژگی ها و کاربرد های آن ها نیز صحبت کنیم. در ادامه همراه ما باشید تا انواع ایزوگام را معرفی کنیم.

انواع ایزوگام چیست؟

انواع ایزوگام بر اساس مواد اولیه چیست؟

ایزوگام پلیمری پلاستیکی BPP

ایزوگام پلیمری پلاستیکی BPP این مورد از “انواع ایزوگام چیست” ؟ این نوع از ایزوگام ها بر پایه قیر خالص 60 الی 70 پالایشگاهی می باشد که حاصل از تقطیر نفت خام هستند. این نوع قیر یکی از بهترین انواع قیر ها محسوب می شود. قیر خالص در میکسر های مخصوص با مواد معدنی خاصی ترکیب می شود و سپس پخته می شود تا مایع پلیمر یا در اصطلاح، شیره ایزوگام آماده بشود. سپس در خط تولید کارخانه، مایع پلیمر به تیشو و پلی استر سوزنی نبافته اضافه می شود و در نتیجه ایزوگام پلیمری تولید می شود. این نوع از ایزوگام ها چسبندگی و انعطاف پذیری بسیار بالایی دارند چون قیر آن ها خالص است و درجه مقاومت آن ها در سرما و گرما بین منفی 5 تا 100 درجه سانتی گراد می باشد.

ایزوگام دمیده یا اکسیده BOF

حال که می دانیم یکی از انواع ایزوگام چیست به سراغ دومین مورد می رویم. این یکی محصول از قیر دمیده ساخته شده است. قیر دمیده از فرایند دمیدن هوای داغ به نفت کوره (مازوت) در پالایشگاه بوجود می آید. این نوع از ایزوگام ها نسبت به ایزوگام های پلیمری دوام و کیفیت پایین تری دارند و در نتیجه قیمت ایزوگام نیز کمی پایین تر است. قیر دمیده بدون نیاز به افزایش مواد دیگر، مستقیما وارد دستگاه خط تولید می شود و به تیشو و پلی استر سوزنی نبافته اضافه می شود. در نتیجه این فرایند ایزوگام دمیده تولید می شود. قیر دمیده نسبت به قیر خالص درجه نفوذش کمتر است، درجه نرمی اش بیشتر است و نسبت به تغییرات دما هم حساسیت کمتری دارد.

انواع ایزوگام بر اساس تعداد لایه چیست؟

انواع ایزوگام بر اساس تعداد لایه چیست؟

ایزوگام تک لایه

ایزوگام تک لایه انعطاف پذیری بیشتری نسبت به ایزوگام دو لایه دارد. این موضوع به این دلیل است که در تولید آن فقط از یک لایه پلی استر استفاده می شود. این محصول مناسب، برای مکان هایی است که دارای قوس و خمیدگی های زیادی هستند و نیاز دارند که ایزوگام بیش از آن حدی که باید برای عایق کاری خم بشود.

ایزوگام دو لایه

این نوع از ایزوگام اما از دو لایه پلی استر و الیاف تیشو تشکیل شده است که نسبت به نوع تک لایه آن، دارای مقاومت و ضخامت بیشتری می باشد. در صنعت عایق کاری، ایزوگام دو لایه پرکاربرد ترین نوع ایزوگام محسوب می شود و ایزوگام تک لایه به اندازه دو لایه در ساختمان ها استفاده نمی شود.

انواع ایزوگام بر اساس روکش چیست

ایزوگام فویل دار

روی این مدل از ایزوگام ها یک لایه فویل آلومینیومی به ضخامت 14 الی 16 میکرون است. این نوع از ایزوگام ها مناسب عایق کاری قسمت هایی از ساختمان است که بیشتر در معرض تابش مستقیم نور خورشید می باشد. این موضوع به این دلیل است که فویل آلومینیومی، اشعه فرابنفش و نور خورشید را بازتاب می دهد و این موضوع باعث می شود که ایزوگام بیش از حد شل نشود و عمر مفید خودش را از دست ندهد. این نوع عایق کاری در صنعت ساختمان سازی بسیار طرفدار دارد و در عایق کاری دیوار های نما و نصب ایزوگام پشت بام ساختمان ها، بسیار از آن استفاده می شود.

ایزوگام بدون فویل یا پودری

در این نوع از ایزوگام ها به جای فویل آلومینیومی از پودر معدنی استفاده می کنند. این نوع ایزوگام ها برای آن قسمت هایی از ساختمان مناسب است که در معرض تابش مستقیم نور خورشید نمی باشند. این محصول، در عایق کاری پی ساختمان و سرویس های بهداشتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

سخن پایانی

در این مقاله بررسی کردیم که انواع ایزوگام چیست و دیدیم که هرکدام از این ایزوگام ها کاربرد خاص خودشان را دارند. البته اشتباه نباید بکنیم و بداید بدانیم که این 6 نوع که گفتیم همه شان با یکدیگر متفاوت نیستند، بلکه ما در سه شکل مختلف تفاوت های ایزوگام ها را با یکدیگر بررسی کردیم. یادتان باشد که حتما قبل از خرید ایزوگام، بدانید که در حال خرید کدام نوع از ایزوگام هستید و قرار است آن را در کجا استفاده کنید. در این صورت دیگر هزینه شما به هدر نمی رود. ممنون که همراه ما بودید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Button09122878029