شماره تماس:
ایمیل :
آدرس:
اتوبان امام رضا بعد از پلیس راه شریف آباد شهرک صنعتی جنت آباد
اتوبان امام رضا بعد از پلیس راه شریف آباد شهرک صنعتی جنت آباد
همچنان که از نامشان پیداست، تفاوت ایزوگام بدون فویل و فویل دار در وجود فویل یا عدم وجود فویل است. در زمان خرید ایزوگام برخی از افراد در انتخاب یکی از این دو گزینه دچار سردرگمی می شوند. ما در اینجا کمی در مورد آنها توضیح میدهیم تا متوجه شوید برای کدام بخش از منزل یا ساختمان می توانید از کدام یک استفاده نمایید. در ادامه با ما همراه باشید تا تفاوت ایزوگام بدون فویل و فویل دار را متوجه شوید .
اما در ابتدا مناسب است که برای شما معنی فویل را نیز توضیح دهیم تا با دیدی بازتر به ادامه مقال بپردازید، فویل ایزوگام ورقه ای آلومینیومی است که با ضخامت 14 الی 16 میکرون روی ایزوگام پرس می شود. نور آفتاب و افزایش دما و جذب نور می تواند سبب خرابی ایزوگام شود و فویل ایزوگام می تواند ایزوگام را از این آسیب ها محافظت نماید.
در این مطلب با چه مواردی آشنا می شویم ؟
در ادامه تفاوت ایزوگام بدون فویل و فویل دار می توان گفت که ایزوگام فویل دار در بیشتر کارخانه ها با فویل آلومینیومی پرس می شود. حقیقت این است که روکش چندان تاثیری در کیفیت خود ایزوگام ندارد، اما منافع دیگری دارد. یکی از ویژگی های این روکش، وجود یک لایه عایق اضافی و جلوگیری از نفوذ آب به لایه پایین تر است. این روکش حدود 85 درصد از نور خورشید را بازتاب می کند و از آن می توان به عنوان یک نمای ساده یاد کرد. در ایزوگام بدون فویل به جای فویل از یک لایه نایلون یا پودر تالک بهره می گیرند. در کیفیت ایزوگام بدون فویل و فویل دار هیچ تفاوتی وجود ندارد. با توجه به ضخامت کمتر ایزوگام ساده، از این نوع ایزوگام در مناطقی که کمتر در معرض رطوبت قرار می گیرند، استفاده می شود. و این خود از یک “تفاوت ایزوگام بدون فویل و فویل دار” است. حال با توجه به این تفاوت ها برای خرید ایزوگام چه نوعی را باید تهیه کنیم .
در مناطقی که مدت زیادی در معرض مستقیم نور خورشید قرار می گیرند، از ایزوگام فویل دار به کار می رود. روکش این نوع ایزوگام ها سبب انعکاس نور خورشید می شود و به همین دلیل طول عمر ایزوگام بالا می رود. در زمستان نیز فویل های این ایزوگام با جذب نور خورشید حرارت بیشتری در خود نگه می دارند و با بارش برف سریع تر برف را آب می کند و به خوبی مانع از یخ زدگی می شود. در پشت بام ها در بیشتر مواقع از این نوع ایزوگام ها استفاده می کنند.
از ایزوگام بدون فویل در مکان هایی مانند سرویس های بهداشتی استفاده می شود. در این نوع مکان ها ایزوگام زیر کار می ماند و آسیب هایی مانند نور خورشید و باران و برق متوجه آن نمی شود. اگر قرار است پشت بام بعد از عایق کاری موزاییک یا سنگ شود، بهتر است از ایزوگام ساده استفاده شود. تا اینجا تفاوت ایزوگام بدون فویل و فویل دار را در کاربرد آنها نیز متوجه شدید.
تفاوت ایزوگام بدون فویل و فویل دار در قیمت نیز خود را نشان می دهد. قیمت روز هر کدام از این ایزوگام ها به عوامل مختلفی بستگی دارد. از عوامل موثر در قیمت ایزوگام می توان به نوع قیر مصرفی، نوع ایزوگام، مصرف پلی استر، ضخامت و وزن آن اشاره کرد. قیمت ایزوگام فویل دار با توجه به کیفیت، قیمت مواد اولیه و تناژ ثبت شده تعیین میشود. این ایزوگام ها اکثر کیفیت و ماندگاری بالایی دارد. قیمت ایزوگام ساده نسبت به ایزوگام فویل دار ارزان تر است، اما دلیل آن بی کیفیت تر بودن ایزوگام بدون فویل نیست، بلکه دلیل اصلی آن، استفاده از پودر به عنوان روکش است که قیمت ارزان تری دارد. هر کدام از این محصولات می توانند در جای مخصوص خود بهترین کارایی را داشته باشند. با توجه به نوسانات بازار، نمی توان قیمت قطعی در مورد قیمت ایزوگام دارد، به همین دلیل لازم است این محصول را از یک نمایندگی معتبر خریداری نمایید.
ایزوگام دلیجان نیز می تواند یک انتخاب خوب برای شما باشد، قیمت ایزوگام دلیجان نیز با توجه به کیفیت مناسبی که دارد، به صرفه و مناسب است.
عایق های رطوبتی از لحاظ تعداد لایه ها و نوع روکش دسته بندی می شود. ایزوگام فویل دار خود به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:
• ایزوگام تک لایه روکش دار: این محصول لایه داخلی از جنس پلی استر و یا اسپان باند دارد .ضخامت این محصول عموما 3 میلی متر است و برای مکان های گنبدی شکل و یا شیروانی مناسب است.
• ایزوگام فویل دار دو لایه: این مدل شامل دو لایه می شود و پلی استر است و ایزوگام دولایه فویل دار عموما با کیفیت تر، محکم تر، مقاوم تر و ضخیم تر می باشد. ضخامت ایزوگام فویل دار بین 3.5 تا 5 میلی متر متغییر است.
• ایزوگام سه لایه فویل دار: این محصول خیلی خاص است و به صورت سفارشی با استحکام بالا تولید می شود.
• ایزوگام طرح دار: نوع دیگری از انواع ایزوگام روکش دار هستند که خیلی جدید بوده و امروزه با توجه به کارایی بالا و زیبایی و همچنین قیمت مناسب برای پوشش استفاده می شوند. ضخامت ایزوگام طرح دار بین 3.5 تا 4 میلی متر است و در رنگ ها و طرح های مختلف با کاربردهای متفاوت و به صورت سفارشی ساخته می شود.
یک تفاوت ایزوگام بدون فویل و فویل دار در زیبایی آنهاست. زیبایی رول های ایزوگام فویل دار نسبت به ایزوگام بدون فویل یکی از مواردی است که ممکن است خیلی به آن توجه نشود، اما بعد از نصب این دو ایزوگام، ایزوگام فویل دار، زیبایی خاصی را به محل می دهد.
همچنین ایزوگام فویل دار می تواند مقاومت عایق رطوبتی را در برابر باران های اسیدی به شدت بالا ببرد. همچنین انعطاف پذیری ایزوگام فویل دار در بالا بردن عمر مفید ایزوگام خیلی تاثیر دارد.
همچنان که در بالا هم گفته شد، ایزوگام فویل دار مانع از جذب نور خورشید می شود و از ایزوگام در برابر آن محافظت می کند همچنین، مانع از گرم شدن ساختمان می شود.
1. یکی از ویژگی های ایزوگام فویل دار خوب، این است که ضخامت فویل باید بین 14 تا 16 میکرون باشد. این مقدار در ایزوگام های طرح دار به 25 الی 35 میکرون می رسد. مهم ترین ویژگی فویل ایزوگام ضخامت آن است. فویل های غیر استاندارد و نازک در زمان نصب ایزوگام پاره می شود.
2. عرض فویل ایزوگام در زمان اجرای ایزوگام باید 95 سانتی متر باشد.
3. وزن هر حلقه فویل ایزوگام باید بین 200 تا 280 کیلوگرم باشد.
این مطلب رو به اشتراک بگذار...