شماره تماس:
ایمیل :
آدرس:
اتوبان امام رضا بعد از پلیس راه شریف آباد شهرک صنعتی جنت آباد
اتوبان امام رضا بعد از پلیس راه شریف آباد شهرک صنعتی جنت آباد
در این مقاله می خواهیم ببینیم که برای هر سطحی در ساختمان یا هر جای دیگر، از چه روش های زیر سازی ایزوگامی استفاده می شود. همچنین درباره چند روش زیر سازی ایزوگام با شما صحبت می کنیم و چند تا از موارد آن را مورد بررسی قرار بدهیم. همانطور که می دانید ایزوگام یکی از ارزان ترین و بهترین عایق ها برای سطوح مختلف به شمار می رود که از عوامل آسیب زننده بسیاری جلوگیری می کند. حال این موضوع را باید بدانیم که نصب ایزوگام اصول اولیه خاص خودش را دارد که زیر سازی ایزوگام یکی از همین اصول به شمار می رود. در مقالات قبلی به این زیر سازی ها اشارات کوچکی داشتیم اما در این مقاله قرار است نه تنها به سراغ انواع روش زیر سازی ایزوگام برویم، بلکه می خواهیم زیر سازی را در انواع سطوح نیز بررسی کنیم .همراه ما باشید.
قبل از اینکه درباره “روش زیر سازی ایزوگام ” و موارد مربوط به آن صحبت کنیم بد نیست که اشاره ای کوتاه به خود ایزوگام هم داشته باشیم. این عایق بسیار کارآمد است که جزو محبوب ترین و پر کاربردترین عایق های رطوبتی برای انواع سطوح به شمار می رود، علاوه بر این قیمت ایزوگام بسیار مناسب است . چیزی که می تواند پروسه نصب ایزوگام را ساده تر کند و دوام و مقاومت آن را افزایش بدهد، این است که ما زیر سازی ایزوگام را حتما با روش های درست و اصولی انجام بدهیم. اگر این مرحله آن طور که باید انجام نشود، عمر مفید لایه های ایزوگام تا حد زیادی کاهش می یابد و ممکن است هر آن از جایش کنده شود.
حال می خواهیم در این مقاله به انواع روش زیر سازی ایزوگام بپردازیم و ببینیم که زیر سازی ها علاوه بر اینکه چه انواعی دارند، با توجه به سطح ممکن است به چه روش هایی انجام بشود. این موضوع مهمترین مرحله نصب ایزوگام است پس به همین دلیل دانستن چند روش زیر سازی ایزوگام می تواند خیلی بیش از آنچه که فکر کنیم به کار ما بیاید.
قبل از گفتن چند روش زیر سازی ایزوگام باید به شما بگوییم که زیر سازی آنقدر مهم است که باید حتما به طور کامل و به درستی انجام شود. قبل از اینکه هرکدام از روش های زیر سازی ایزوگام را اجرا کنیم باید شرایط خاصی را برای این کار فراهم کنیم تا کیفیت کار افزایش پیدا کند. اگر این اتفاق بیفتد در آن صورت می توانید انتظار کارکرد بهتر و بیشتری هم از عایق یا همان ایزوگام داشته باشیم، که جز فاکتورهای مهم در خرید ایزوگام است. یکی از مواردی که باید رعایت شود این است که باید حتما محل نصب ایزوگام ما کاملا خشک و تمیز باشد و رطوبت و گرد و غبار روی آن نباشد.
تمام این کار ها را که انجام بدهیم و از همه چیز اطمینان حاصل کنیم، می بینیم که چسبندگی لایه ها افزایش پیدا می کند و به احتمال خیلی زیاد هیچوقت شاهد کنده شدن لایه ها یا خرابی آن ها به مرور زمان نخواهیم بود. سطح مورد نظر ما باید به طور کامل صاف و یکدست باشد و ترک های روی آن هم کاملا برطرف شده باشد. هرگونه چربی های نفتی و روعنی، سنگریزه و خاک یا پلیسه های سیمانی حتما باید از محل نصب برداشته شود.
درباره این روش زیر سازی ایزوگام در مقالات قبلی صحبت کرده ایم اما بد نیست که باز هم اشاره ای به آن داشته باشیم. قیر کشی زیر ایزوگام، قدرت چسبندگی ایزوگام را تا حد زیادی بالا می برد. در این روش، سطح به خوبی آب بندی می شود تا آمادگی بیشتری برای چسبیدن لایه ها داشته باشد. در واقع، قیر میزان سرما و گرما را کنترل می کند و از این طریق ها، موجب حفاظت بیشتر از ایزوگام می شود.
یکی دیگر از موارد روش زیر سازی ایزوگام استفاده از سیمان است که برای زمانی است که لازم باشد سطح مورد نظر را حتما صاف کنیم. برای مثال، زمانی که سطح پشت بام ما دارای ناهمواری باشد و ترک های بزرگتر از یک سانتی متر داشته باشد، باید از سیمان برای زیر سازی ایزوگام استفاده کنیم.
همچنین در صورتی که به ایزوگام کردن سطح های شیب دار، شیروانی و ایرانیت نیاز داریم هم می توانیم از سیمان برای زیر سازی استفاده کنیم. برای اینکه سیمان به سطح نچسبد هم می توانیم از روکش توری مرغی فلزی یا پلاستیکی استفاده کنیم.
درباره این روش در مقالات قبلی توضیحاتی را ارائه کرده بودیم که گفتیم پرایمر هم یکی دیگر از موارد روش زیر سازی ایزوگام است. پرایمر ایزوگام ماده ای است که به علاوه چسبندگی بالا، امکان حذف ناهمواری های سطحی را هم فراهم می کند. در واقع می توان گفت که نصاب های حرفه ای برای افزایش کیفیت لایه ها از پرایمر ایزوگام استفاده می کند. که قیمت آن بر روی کل خرید ما تاثیر می گذارد به طور مثال قیمت خرید پرایمر اضافه می شود به قیمت ایزوگام دلیجان .
یکی دیگر از موارد روش زیر سازی ایزوگام هم چسب ایزوگام است. مواقعی پیش می آید که سطح مورد نظر ما شرایط لازم برای نصب ایزوگام را نداشته باشد. مثلا ممکن است سطح ما زاویه داشته باشد یا خود لایه ها کیفیت پایینی داشته باشند و آنقدر نشود به چسبندگی آن ها اعتماد کرد. در این صورت می توانیم از چسب برای زیر سازی ایزوگام استفاده کنیم تا هم چسبندگی مورد نیاز فراهم بشود و هم اینکه لایه ها به خوبی به سطوح بچسبند.
سطح موزاییکی: معمولا سطح را با دوغاب سیمانی می پوشانند و سپس پرایمر بنزینی را روی آن می ریزند.
سطح سیمانی: برای اجرای این روش از پرایمر بنزینی یا قیرکشی برای زیر سازی استفاده می کنند.
سطح آسفالتی: پرایمر آبی که قبلا درباره آن کمی صحبت کرده بودیم بهترین پوشش برای سطح آسفالت است و بیشتر نصاب ها از این ماده برای زیر سازی این نوع سطح ها استفاده می کنند.
سطح بتنی: برای زیرسازی ایزوگام ها روی این سطح بهتر است از قیر کشی زیر ایزوگام استفاده کنیم.
این مطلب رو به اشتراک بگذار...